COVID-19/ Renault Trucks pragnie zapewnić Państwa o swoim zaangażowaniu, aby umożliwić eksploatację Państwa pojazdów przy zachowaniu niezbędnych środków ostrożności. Wszystkie serwisy Renault Trucks pracują, ale niektóre ograniczyły godziny pracy. Jednocześnie wszystkie serwisy świadczą usługi w ramach serwisy RT 24/7. Dostawy części zamiennych są prowadzone w sposób ciągły. Natomiast nastąpić może nieznaczne opóźnienia w dostawach z uwagi na korki na granicy. Dotyczy to dostaw z magazynu w Lyonie. Z magazynu we Wrocławiu na razie nie ma żadnych opóźnień Zapraszamy do kontaktu z naszymi przedstawicielami w każdej sprawie. Zespół Renault Trucks jest cały czas do Państwa dyspozycji

30.05.2014

Rewolucyjna dwudziestka – limitowana edycja Renault T na 20-lecie marki w Polsce

Marka Renault Trucks jest oficjalnie obecna w Polsce od 20 lat. Z tej okazji Volvo Group Trucks Poland przygotowało limitowaną edycję ciągników siodłowych Renault Trucks T pod hasłem „Rewolucyjna Dwudziestka”.

Limitowana edycja „Rewolucyjna Dwudziestka” to atrakcyjna oferta na ciągnik siodłowy Renault T z silnikiem spełniającym normę emisji spalin Euro 6, skrzynią biegów Optidriver, kabiną Sleeper Cab lub High Sleeper Cab, z modułem telematycznym i pakietem Fuel Eco.

Ilość pojazdów objętych tą specjalną ofertą jest ograniczona. Wszystkie pojazdy posiadają unikalne elementy jubileuszowe: wyjątkowy emblemat z kolejnym numerem serii, specjalne oklejenie kabiny i pokrowce na siedzenia z logo 20-lecia.

Oferta promocyjna zawiera kontrakt serwisowy Excellence lub rozszerzony pakiet gwarancyjny i obsługowy Maxi Secure oraz Renault Trucks Assistance.

Firma Renault Trucks Financial Services, która również w tym roku świętuje jubileusz 20-lecia obecności w Polsce przygotowała dla pojazdów atrakcyjny pakiet wynajmu już od 1399 euro netto miesięcznie lub leasingu 104,99%.

Szczegóły oferty u reprezentantów handlowych Renault Trucks i Renault Trucks Financial Services.