COVID-19/ Renault Trucks pragnie zapewnić Państwa o swoim zaangażowaniu, aby umożliwić eksploatację Państwa pojazdów przy zachowaniu niezbędnych środków ostrożności. Wszystkie serwisy Renault Trucks pracują, ale niektóre ograniczyły godziny pracy. Jednocześnie wszystkie serwisy świadczą usługi w ramach serwisy RT 24/7. Dostawy części zamiennych są prowadzone w sposób ciągły. Natomiast nastąpić może nieznaczne opóźnienia w dostawach z uwagi na korki na granicy. Dotyczy to dostaw z magazynu w Lyonie. Z magazynu we Wrocławiu na razie nie ma żadnych opóźnień Zapraszamy do kontaktu z naszymi przedstawicielami w każdej sprawie. Zespół Renault Trucks jest cały czas do Państwa dyspozycji

25.07.2018

COOL RIDE 2018 RENAULT TRUCKS - LAST MINUTE

OFERTA LIMITOWANA

Powiększ swoją flotę o flagowy model Renault T w atrakcyjnej konfiguracji w ofercie COOL RIDE!

Dla naszych klientów przygotowaliśmy specjlaną ofertę uwzględniającą Klimatyzację Postojową w każdym pojeździe. Dzięki niej znacząco podwyższycie komfort w Waszych pojazdach!

Dla 20 pierwszych zakupionych pojazdów w ramach promocji otrzymujecie Klimatyzację Postojową wraz z montażem GRATIS!!!!.
W przypadku pozostałych pojazdów, zyskacie dzięki montażowi Klimatyzacji Postojewej w specjalnej cenie 499 €!*

Aby zapoznać się z ofertą skontaktuj się ze swoim Reprezentantem Handlowym! Kontakt z najbliższym dla siebie punktem znajdziesz TUTAJ

*Ilość pojazdów w kampanii ograniczona. Oferta ważna do 31.08.2018 lub do wyczerpania pojazdów. Kampania COOL&RIDE nie łączy się z prowadzonymi w tym czasie pozostałymi promocjami. O szczegóły zapytaj swojego przedstawiciela handlowego.

Więcej informacji