07.07.2017

Firma UT Sobańscy postawiła na niższe TCO

22 czerwca br w autoryzowanym serwisie Renault Trucks: Serwisy Józef Skrzypa w Sycewicach koło Słupska (Pomorskie) odbyło się uroczyste przekazanie symbolicznego klucza firmie UT Sobańscy. Przedstawiciele pomorskiej firmy odebrali 10 czerwonych Renault Trucks T Sleeper Cab.

Wybór Renault Trucks nie był oczywiście dziełem przypadku. Decyzję poprzedził miesięczny test ciągnika tej marki w 2015 roku. Jak powiedział nam Grzegorz Sobański, dyrektor zarządzający w firmie UT Sobańscy, ciągnik był wykorzystywany w zestawie jeżdżącym w kraju i za granicą. Wyposażono go w system Optifleet, aby na bieżąco śledzić efektywność. Okazało się, że Renault Trucks T w tej wersji zużywa najmniej paliwa spośród testowanych kilku pojazdów różnych marek. Jeżeli chcesz dowiedzieć się w czym jeszcze Renault T okazało się lepsze od konkurencji przeczytaj informację prasową dostępną tutaj

Na zdjęciu nr 1 :
Uroczyste wręczenie symbolicznego klucza do nowych ciągników Renault Trucks T460. Od lewej: Ryszard Sobański, właściciel firmy UT Sobańscy, Józef Skrzypa, właściciel serwisu Renault Trucks w Sycewicach, Piotr Trapp, reprezentant handlowy Renault Trucks i Grzegorz Sobański, dyrektor zarządzający w firmie UT Sobańscy