Nowe Centrum Serwisowe TT-Truck otwarte!

centrum serwisowe tt truck białystok
Nowe Centrum Serwisowe TT-Truck o powierzchni 3565 m2 w Białymstoku już otwarte!

Centrum Serwisowe TT-Truck w Białymstoku otwarte!

centrum serwisowe tt truck białystok 1

Na zdjęciu od lewej strony: Valery Muyard – Dyrektor Zarządzający Renault Trucks, Małgorzata Kulis – Dyrektor Zarządzająca Volvo Trucks Polska, Wojciech Żołądek - Prezes Zarządu TT-Thermo King, Dariusz Ostaszewski - Prezes Zarządu TT-TRUCK, Francesco Petrozziello - Manager ds. rozwoju sieci dealerskiej Thermo King

Nowo otwarty obiekt to miejsce pełne przemyślanych rozwiązań - zaczynając od parkingu, na którym można łatwo manewrować zestawem, aż po panele fotowoltaiczne na dachu, które zapewniają zasilanie energią słoneczną. Warto podkreślić, że sam dojazd do Centrum Serwisowego w Białymstoku jest wygodny i bezkolizyjny, a położenie przy trasie S8 Węzeł Porosły korzystne ze względu na bliskość miasta.

centrum serwisowe tt truck białystok 3

Na Klientów czeka tutaj 20 stanowisk naprawczych, doświadczona i kompetentna kadra doradców i mechaników. To tutaj montowane i serwisowane są agregaty chłodnicze marek THERMO KING i FRIGOBLOCK. Magazyn części oraz warsztat są profesjonalnie wyposażone, a sama naprawa trwa krócej dzięki większej przepustowości serwisu, co znacząco skraca czas oczekiwania kierowcy. Przygotowane są także dwa pojazdy do świadczenia usług mobilnych.

centrum serwisowe tt truck białystok 6

centrum serwisowe tt truck białystok 10

TT-TRUCK posiada stanowisko diagnostyczne, 3 kanały naprawcze i centralną magistralę dystrybucji olejów, jesteśmy również przygotowani na ładowanie pojazdów elektrycznych. Znajdują się tu stanowiska dedykowane do: przeglądów przedsprzedażowych nowych pojazdów; do diagnostyki komputerowej; a także do wykonywania przeglądów okresowych pojazdów zasilanych LNG/CNG, oraz do naprawy pojazdów elektrycznych i hybrydowych. Na wyposażeniu warsztatu znajduje się m.in. suwnica jezdna oraz podnośniki kolumnowe. Centrum serwisowe posiada duży plac manewrowy i magazyn części zamiennych, a nad wszystkim czuwa doświadczona kadra mechaników oraz doradców.

centrum serwisowe tt truck białystok 8

centrum serwisowe tt truck białystok 2

centrum serwisowe tt truck białystok 4

Zadbano również o najwyższy komfort Klientów. W obiekcie znajduje się przestronna poczekalnia dla kierowców z bogato wyposażonym zapleczem socjalnym.

centrum serwisowe tt truck białystok 5

Zapraszamy do kontaktu!

Proszę użyć tego formatu dla kodu pocztowego: 00000
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu marketingu produktów i usług własnych przez Volvo Polska sp. z o.o. (której oddział stanowi Renault Trucks) w tym przesyłania informacji handlowych, za pośrednictwem zaznaczonych poniżej form kontaktu.

Proszę zaznaczyć właściwe opcje krzyżykiem w przypadku zainteresowania. W przypadku zaznaczenia pola i niepodania dedykowanego adresu e-mail lub numeru telefonu komunikacja marketingowa nie będzie mogła być kierowana do Pani/Pana.

Administratorem danych jest Volvo Polska sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu (której oddział stanowi Renault Trucks). Grupa Volvo powołała Inspektora Ochrony Danych, z którym można kontaktować się na adres e-mail gpo.office@volvo.com, telefonicznie lub pocztą tradycyjną: +46 (0)31 66 00 00 AB Volvo, Att: Group Privacy Office, Dept AA14100, VGHQ, SE-405 08, Göteborg, Sweden. Dane osobowe będą przetwarzane w celu prowadzenia korespondencji w sprawie, której dotyczy Pani/Pana zgłoszenie oraz w celach archiwalnych i dowodowych na podstawie naszego uzasadnionego interesu (art. 6 ust. 1 lit f RODO), a w razie wyrażenia zgody marketingowej – także w tym celu na podstawie art. 6 ust. 1 lit a RODO. Przysługuje Pani/Panu prawo żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia po upływie wskazanych okresów, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzana w szczególnych sytuacjach, a także wycofania zgody w każdym czasie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania zrealizowanego przed jej wycofaniem.

Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych oraz przysługujących Państwu praw znajduje się w polityce prywatności Renault Truck w dole strony oraz Grupy Volvo pod adresem: https://www.volvogroup.com/en/tools/privacy/privacy-pl.html.